Καλώς ήλθατε στα Niriides Luxury Studios στην Αστυπάλαια

Σχεδιασμένο για αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές τo Niriides Luxury Studios, βρίσκεται σε μια ήσυχη γωνιά του Πέρα Γυαλού στην Αστυπάλαια και προσφέρει όλα εκείνα που εγγυώνται μοναδικές διακοπές στο νησί. Η θέα στο Ενετικό Κάστρο της Αστυπάλαιας, η ηρεμία της γειτονιάς και η παραλία του Πέρα Γυαλού, κάνουν το Niriides Luxury Studios να ξεχωρίζει.

Niriides Luxury Studios

Με μεράκι φτιάξαμε τα πέντε δωμάτια του, που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα τους επισκέπτες του. Το Niriides luxury Studios υπηρετεί την Αστυπαλίτικη φιλοξενία ως μια τέχνη που κληρονομείται και εμπλουτίζεται από γενιά σε γενιά.

Τόσο τα δωμάτιά μας, όσο και το εστιατόριο μας έχουν μια μοναδική θέση στην καρδιά των επισκεπτών του Πέρα Γυαλού της Αστυπάλαιας.

Κάθε χρόνο φροντίζουμε να τιμάμε αυτή την αποστολή μας, φιλοξενώντας και εξυπηρετώντας τους επισκέπτες του νησιού μας με τον πιο όμορφο, αυθεντικό και ειλικρινή τρόπο.

Για εμάς, την οικογένεια πίσω από το Niriides Luxury Studios, είναι στάση ζωής η Αστυπαλίτικη εμπειρία διακοπών που προσφέρουμε, μιας και όλοι εσείς εμπιστεύεστε την πανέμορφη Αστυπάλαιά μας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

Πέρα Γυαλός

Πέρα Γυαλος, το παλιό λιμανάκι της Αστυπάλαιας με τη ναυτοσύνη του και την υπέροχη θέα προς το Ενετικό Κάστρο του νησιού, είναι έτοιμο να σας χαρίσει μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές. Ήσυχο και απάνεμο μυρίζει Αιγαίο. Με τα ταβερνάκια του και τους Αστυπαλίτικους μεζέδες του να σας ταξιδεύουν στις γεύσεις του αρχιπελάγους. Στο κέντρο του οικισμού δεσπόζει ο μεγαλοπρεπής ναός του Αγίου Νικολάου, προστάτη των ναυτικών. Έπειτα συναντάς τον πεζόδρομο με κάθε είδους μαγαζάκια. Είναι όλα εκεί, σε ένα μικρό οικισμό που δεν του λείπει τίποτα. Μπορείς να κατέβεις στη μαρίνα για περπάτημα, ποδήλατο ή να ανέβεις από τα γραφικά σκαλάκια μέχρι τη πλατεία της Χώρας. Αυτός είναι ο Πέρα Γυαλός, η πιο όμορφη γωνιά με θέα το Κάστρο και το Αιγαίο.